KEDVES VENDÉGÜNK!
HÉTFŐtől SZOMBATIG 12.00-22.00-IG,
VASÁRNAP 18.00-IG VÁRJUK
A RÓKUSFALVY FOGADÓBAN!

LÁTOGASSON MEG MINKET!
TUDJA, ÉLMÉNYT TÁLALUNK!

ÉLMÉNYT TÁLALUNK

2002. október 25-én nyitottam egy vendéglőt vidéken, ahol a legegyszerűbb, de legjobb ételeket kínáltuk. A jó borral, a friss, kiváló alapanyagokkal és egy kitűnő csapattal mára sikerült elérnünk, hogy országosan és nemzetközileg is ismertek és elismertek legyünk. 2022-ben hivatalosan is Michelin ajánlott étterem lettünk.

Büszkék vagyunk az eredményeinkre, de tudjuk, mindennap újra meg újra bizonyítanunk kell. Ezért is fontos, hogy mindig a tökéletességre törekedjünk.

Kérem, fedezze fel ételeinket, kóstolja meg heti ajánlatunkat és különlegességeinket! Az ízletes ételek mellé nyugodtan válasszon minőségi borkínálatunkból, hiszen ha kéri, kollégáink szállást foglalnak Fogadónkban, vagy sofőrsegélyt hívnak Önnek..

Amennyiben a Rókusfalvy Fogadó kínálata mellett további etyeki élményekre vágyik, látogasson el az újhegyi Rókusfalvy Birtokra, ahol még több meglepetéssel és programmal várjuk!

Remélem hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetem!

Üdvözlettel:
Rókusfalvy Pál

Készület Magyarország kormánya támogatásával

MÁRCIUS 9. - MÁRCIUS 24.

"Sárgaborsóhumusz" aszalt paradicsommal, marinált lilahagymával

2 990,-

Fahéjas körtekrémleves kéksajt espumával

2 990,

vasi pecsenye pirított hagymás törtburgonyával

4 990,-

Hátszín steak vargányás- parmezános tagliatelle-vel

5 990,-

Vaníliás flan eperraguval, áfonyás balzsamecet krémmel

3 290,-

ASZTALFOGLALÁS

Az ízletes ételek mellé nyugodtan válasszon minőségi borkínálatunkból, hiszen ha kéri, kollégáink szállást foglalnak Önnek Fogadónkban vagy  sofőrsegélyt hívnak.

Telefonszám:
+36 20 264 6429